Καλως ορίσατε στην ιστοσελίδα μας!

Προϊόντα μπάνιου και κουζίνας

Γαλάκτωμα καθαρισμού κουζίνας και μπάνιου
  • φρέσκο άρωμα λεμονιού
  • δεν χαράζει τις επιφάνειες
Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού εξοπλισμού κουζίνας, υγιεινής και επιφανειών από νικέλιο βοηθά στην αφαίρεση και πιο δύσκολων λεκέδων χωρίς να τις χαράζει. Εξασφαλίζει προστασία και ανεπανάληπτη λάμψη.

Χωρητικότητα: 750 ml
Τιμή: 5,90 € - Κωδ.: BK01
Κόκκοι απόφραξης σωληνώσεων
  • τέλειο για την κουζίνα και το μπάνιο
  • εξουδετερώνει τα λίπη
Σύνθεση για απόφραξη σωληνώσεων και αποχετεύσεων. Περιέχει συστατικά διάλυσης λίπους και  υπολειμμάτων στην κουζίνα. Άμεσα εξουδετερώνει την βρώμια  και την δυσάρεστη οσμή . Η τακτική χρήση του, βοηθάει στην διατήρηση κατάλληλης καθαριότητας και απόφραξης  των εκροών.

Βάρος: 500 g
Τιμή: 7,35 € - Κωδ.: BK02
  
Gel ενάντια στο πουρί και την σκουριά
  • απαλό άρωμα ανθού πορτοκαλιού
  • δεν χαλάει τις καθαρισμένες επιφάνειες
Η μοναδική σύσταση του gel διευκολύνει την γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση  υπολειμμάτων πέτρας, σαπουνιού, λεκέδων σκουριάς και άλλων ειδών υπολειμμάτων που δημιουργούνται στα είδη υγιεινής. Εξαιτίας του, όχι μόνο η μπανιέρα, ο νεροχύτης  και η λεκάνη της τουαλέτας αλλά και η βρύση και το ντους ξαναποκτούν λάμψη. Αφήνει πάνω στις καθαρισμένες επιφάνειες απαλό άρωμα ανθού πορτοκαλιού. Λόγω της παχύρευστης σύστασης του, το gel παραμένει επάνω και στις σφαιρικές  επιφάνειες (π.χ. λεκάνες τουαλέτας). Το στρώμα του υγρού περιβάλλει την καθαρισμένη επιφάνεια και αφήνει τις επιφανειοδραστικές ουσίες να δράσουν.

Χωρητικότητα: 750 ml
Τιμή: 5,90 € - Κωδ.: BK03

 Καθαριστικό για τον αρμό
  • φρεσκάρει το χρώμα των συγκολλήσεων
  • αυτοκαθαριστική μεμβράνη από νανοσωματίδια
  • ευχάριστο άρωμα λεμονιού
Το καθαριστικό τέλεια και γρήγορα αφαιρεί την βρωμιά από τις τσιμεντένιες συγκολλήσεις  μεταξύ των πλακιδίων του τοίχου ή του δαπέδου (υαλοπίνακες, terracotta, gres, μάρμαρο, ψηφιδωτό).  Δημιουργεί αυτοκαθαριστική μεμβράνη από νανοσωματίδια, η οποία με δραστικό τρόπο αποτρέπει την επανατοποθέτηση της βρωμιάς και εν συνεχεία προστατεύει τον αρμό από την βρωμιά και την απορρόφηση του νερού. Το καθαριστικό δεν ξεπλένει και δεν αφαιρεί το χρώμα του αρμού (μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθαρισμό λευκών αλλά και χρωματιστών συγκολλήσεων).
Χωρητικότητα: 750 ml
Τιμή: 5,50 € - Κωδ.: BK04