Καλως ορίσατε στην ιστοσελίδα μας!

Προϊόντα για τουαλέτα και για μπάνιο.

Καθαριστικό gel WC
  • φρέσκο άρωμα λεμονιού
  • ξεπλένεται εύκολα
Παχύρευστο gel που  προορίζεται για καθαρισμό διαφόρων  ειδών υγιεινής. Αφαιρεί   αποτελεσματικά τα υπολείμματα από πουρί, σκουριά, κηλίδες νερού, λιπαρούς λεκέδες και άλλες ακαθαρσίες. Επαναφέρει στις επιφάνειες την λάμψη, ξεπλένεται  εύκολα και αφήνει αίσθηση φρεσκάδας.

Χωρητικότητα: 750 ml
Τιμή: 5,90 € - Κωδ.: T01
Καθαριστικό μπάνιου
  • φρέσκο άρωμα λεμονιού που διαρκεί
  • απίθανα αποτελεσματικό
  • περιέχει νανο-σωματίδια πυριτίου
Εξαιρετικό υγρό πολλών χρήσεων για καθαρισμό μπάνιου, απομακρύνει εύκολα και αποτελεσματικά τη βρωμιά και τους λεκέδες από τα μεταλλικά εξαρτήματα του μπάνιου, το σμάλτο, τα πλακίδια, το ντους και από τις επιφάνειες που είναι από τεχνητό υλικό χωρίς να τις  χαράζει. Τα δραστικά του στοιχεία καθαρίζουν τέλεια τα υπολείμματα σαπουνιού, τις κηλίδες νερού, τους λιπαρούς λεκέδες και άλλες ακαθαρσίες,  τα ειδικά γυαλιστικά συστατικά του περιποιούνται και χαρίζουν τέλεια λάμψη.
Τα νάνο σωματίδια του πυριτίας που περιέχει το υγρό εισχωρούν στις ανωμαλίες της επιφάνειας  και διαχωρίζουν τις ακαθαρσίες  από την καθαρισμένη επιφάνεια.

Χωρητικότητα: 750 ml
Τιμή: 5,50 € - Κωδ.: BA01

Καθαριστικό για ντουζιέρες
  • αναζωογονητικό άρωμα γκρέιπφρουτ και βύσσινου
  • προστατευτική μεμβράνη η οποία αποτρέπει την επανατοποθέτηση της βρωμιάς
Καθαριστικό υγρό για τον εξοπλισμό της  ντουζιέρας χάρη στα δραστικά του συστατικά δίνει την δυνατότητα γρήγορης και αποτελεσματικής απομάκρυνσης λεκέδων (πχ. υπολείμματα σαπουνιού, κηλίδες νερού, υπολείμματα πέτρας). Το υγρό δημιουργεί στη καθαρισμένη επιφάνεια προστατευτική μεμβράνη, η οποία αποτρέπει την επανατοποθέτηση της βρωμιάς. Αποτελεί καταπληκτικό καθαριστικό για τα μεταλλικά εξαρτήματα του μπάνιου,  την μπανιέρα, τα πλακάκια, το ντους και για όλες τις άλλες επιφάνειες.
Χωρητικότητα: 750 ml
Τιμή: 5,50 € - - Κωδ.: BA02