Καλως ορίσατε στην ιστοσελίδα μας!

Προϊόντα γενικής χρήσης

Καθαριστικό τζαμιών
  •     άρωμα πράσινου μήλου
  •     περιέχει νάνο -σωματίδια πυριτίας
  •     εμπλουτισμένο με συστατικά που χαρίζουν γυαλάδα

Υγρό  καθαριστικό τζαμιών με οινόπνευμα  που απομακρύνει αποτελεσματικά τους λιπαρούς λεκέδες και την βρωμιά (ειδικά αποτυπώματα χεριών) ,τα γυαλιστικά συστατικά που περιέχει εξασφαλίζουν στα τζάμια κρυστάλλινη λάμψη. Χάρη στα νάνοσωματίδια που περιέχει δημιουργεί επάνω στην επιφάνεια του τζαμιού μια μεμβράνη, που αποτρέπει την επανασυσώρευση της βρωμιάς. Αφήνει ευχάριστη μυρωδιά.

Χωρητικότητα: 750 ml
Τιμή: 5,50 € - Κωδ.: U01

Παστά καθαρισμού μετάλλων 
  • περιέχει αντιοξειδωτικούς αναστολείς
  • καθαρίσει και προστατεύει

Συμπυκνωμένη πάστα καθαρισμού μετάλλων που αφαιρεί γρήγορα την βρωμιά και επαναφέρει την λάμψη στα κατασκευασμένα αντικείμενα από ασήμι, χρυσό, χαλκό, αλουμίνιο, ορείχαλκο, ατσάλι, χρώμιο και νικέλιο. Εξασφαλίζει στις καθαρισμένες επιφάνειες κατάλληλη προστασία που διαρκεί καθώς οι αντιδραστικές ουσίες που εμπεριέχει ενάντια στην σκουριά επιβραδύνουν την διαδικασία φθοράς των μετάλλων. Χάρη στις ιδιότητές της η πάστα έχει μεγάλη εφαρμογή στους χώρους του σπιτιού (κοσμήματα, μαχαιροπίρουνα, μεταλλικοί δίσκοι, ρολόγια, μπαταρίες, ατσάλινοι νεροχύτες και μουσικά όργανα), στην κήπο (φράχτης, μεταλλικά δοχεία για φυτά, μεταλλικές λάμπες και έπιπλα κήπου) και στο γκαράζ (μεταλλικά κομμάτια αυτοκινήτου, ποδήλατα, μηχανές). Η πάστα δε περιέχει διαβρωτικά οξέα για αυτό είναι ασφαλής για το ανθρώπινο δέρμα, καθώς προορίζεται για καθαρισμό με χέρι.

Προσοχή!

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την πάστα για επιφάνειες επικαλυμμένες με μέταλλα (πχ.: επιχρυσωμένες, επιφάνειες από νικέλιο, επάργυρες) ή καλυμμένες με χρώμα.

Προσοχή! Στην πρώτη παρτίδα της πάστας καθαρισμού μετάλλων δεν αποτυπώθηκε ημερομηνία λήξης δηλ. 12.2011. Η πάστα είναι κατάλληλη για την χρήση εντός δυο χρόνων – από το Δεκέμβριο 2009 (ημερομηνία παραγωγής) μέχρι το Δεκέμβριο 2011.

Περιεκτικότητα: 150 ml
Τιμή: 9,80 € - Kωδ.: MET
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ 
  • δεν περιέχει οινόπνευμα
  • μειώνει την επανατοποθέτηση σκόνης
Καθαριστικό για οθόνες χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό γυάλινων, υγρών κρυστάλλων και πλαστικών οθονών. Απομακρύνει αποτελεσματικά βρωμιά, σκόνη, αποτυπώματα και τις λιπαρές ουσίες από οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεοράσεων, LCD και plasma, από προβολείς, τηλεχειριστήρια, κινητά τηλέφωνα, πληκτρολόγιο του υπολογιστή χωρίς να αφήνει ίχνη.
Χάρη στην ηλεκτροστατική επιφάνεια του μειώνει την επανατοποθέτηση σκόνης.
Δεν περιέχει οινόπνευμα.
Το απλικατέρ πωλείται ξεχωριστά.
250 ml
Τιμή: 5,50 € -
Kωδ.: U08
 Αντιθαμβωτικός αφρόςΟ αφρός συνιστάται για όλων των ειδών τις επιφάνειες που εκτίθενται στους υδρατμούς:τζάμια, καθρέπτες, ντουζιέρες,πλακάκια, τζάμια αυτοκινήτου, γυαλιά οράσεως.
Ο αφρός αποτελεί ένα τέλειο καθαριστικό που αφήνει μια αόρατη προστατευτική μεμβράνη ενάντια στην επανατοποθέτηση των υδρατμών και της σκόνης.
Δεν αφήνει ίχνη.

300ml

Τιμή: 7,35 € - Kωδ.: U009
 Υγρό γενική χρήσης
  •  αυθεντικό άρωμα φρέσκων ανθών ροδιού
  •  τέλειο για τον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών

Το υγρό γενικής χρήσης χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την  περιποίηση όλων των ειδών επιφανειών που πλένονται – πάγκοι κουζίνας, πατώματα, τοίχοι, πλακίδια, είδη υγιεινής κλπ. Γρήγορα και αποτελεσματικά αφαιρεί όλους τους λεκέδες χωρίς να αφήνει ίχνη.  Προσεγμένη αρωματική σύνθεση η όποια  αφήνει ευχάριστη ευωδιά που διαρκεί.

Χωρητικότητα: 1000 ml
Τιμή: 6,80 €
- Kωδ.: U03

 ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ LAMINATE
  • καθαρίζει και περιποιείται τις επιφάνειες
  • δεν αφήνει ίχνη

Συμπυκνωμένο υγρό με οινόπνευμα για καθαρισμό των επιφανειών laminate. Αφαιρεί τους λιπαρούς λεκέδες, την σκόνη και τις  καθημερινές βρωμιές. Δεν αφήνει στίγματα και υπολείμματα, δεν αντιδρά με τα φυσικά συστατικά των επιφανειών και συνιστάται για τον καθαρισμό και την περιποίηση επιφανειών laminate δαπέδου και  τοίχου, ξύλινων επενδύσεων καθώς και  λουστραρισμένου ξύλου.

Χωρητικότητα: 1000 ml
Τιμή: 11,80 € -
Kωδ.: U04

 Καθαριστικό χαλιών και ταπετσαρίας
  • περιέχει αντιηλεκτροστατικές ουσίες
  • άρωμα λεμονιού

Υγρό καθαρισμού χαλιών και ταπετσαρίας. Τα συστατικά που περιέχει δημιουργούν δραστικό αφρό που διαπερνά βαθειά τις ίνες, αφαιρώντας αποτελεσματικά τους λεκέδες. Περιέχει αντιηλεκτροστατικές  ουσίες , χάρη στις  οποίες  οι ίνες δεν ηλεκτρίζονται και για αυτό το λόγο αφομοιώνουν πιο αργά την σκόνη και την βρωμιά. Χρησιμοποιείται επίσης για πλύσιμο στο χέρι και στο πλυντήριο.

Χωρητικότητα: 1000 ml
Τιμή: 5,90 € -
Kωδ.: U05